Zdraví přímo z přírody se značkou Duolife

V dnešní době plné polotovarů, nejrůznějších chemických přísad a ovoce a zeleniny ze skleníků je více než kdy jindy potřeba věnovat pozornost našemu zdraví. Příroda má pro nás vše, co pro podporu vitality potřebujeme, ne vždy je ale jednoduché tyto látky získat pouze běžnou stravou. Firma Duolife si proto dala za cíl přivést na trh přípravky, které jsou nabité jen tím nejlepším, co nám příroda nabízí.

Koncept značky Duolife

Celá koncepce firmy je v souladu s rytmy přírody a velkou pozornost věnuje biologickým hodinám jednotlivých orgánů. Velkou inspirací je pro DuoLife tradiční čínská medicína a ajurvéda. Pro výrobu používá výhradně přírodní ingredience té nejlepší kvality. Všechny produkty:

  • Jsou bez konzervantů – přípravky jsou zcela přírodní, bez přídavku konzervantů, dochucovadel nebo jiných chemických přísad.
  • Neobsahují GMO – všechny ingredience pochází pouze z ekologických, certifikovaných zemědělství.
  • Jsou šetrně zabalené – tekuté přípravky jsou baleny v tmavé skleněné lahvi, která je nejčistší a nejekologičtější formou uchování přírodních surovin.
  • Šťávy se vyrábí metodou IHHPTM – jedná se o jedinečnou, maximálně šetrnou metodu, která zajišťuje tu nejvyšší kvalitu produktu se zachováním všech živin.

přírodní doplňky stravy

Nejvyšší kvalita potvrzená řadou ocenění

Výjimečné kvality produktů Duolife si začala všímat také odborná veřejnost. Získaly již řadu ocenění dokazujících nejen jejich čistě přírodní původ, ale také ekologické cíle firmy. Mezi získanými oceněními můžeme jmenovat například:

  • Zelený certifikát oceňující podnikatele, kteří kladou důraz na ekologii výroby a kvalitu výsledných produktů.
  • Certifikát nejvyšší jakosti, který je jedním z nejprestižnějších programů vycházejících z direktiv Evropské unie.
  • Free of GMO quality certificate, který jasně dokazuje, že výrobky nemají absolutně žádné geneticky modifikované složky.
  • PETA Cruelty free potvrzující, že výrobky, ani žádné jejich složky nejsou testovány na zvířatech.

A to je pouze výčet těch nejdůležitějších. Díky tomuto přístupu se polská značka Duolife rozšířila již do 30 zemí světa.

Přírodní doplňky stravy v tekuté formě

Mezi nejoblíbenější přípravky Duolife patří přírodní koncentrované šťávy s účinnými rostlinnými výtažky. Vybrat si můžete z přípravků podporujících celkové zdraví, ale také ze specificky zaměřených doplňků stravy řešících určitý problém. V naší nabídce najdete:

  • Přírodní vitamín C – díky tekuté formě a tzv. biologickému pozadí kyseliny L-askorbové se vitamín C do těla lépe vstřebává a je efektivnější.
  • Chlorofyl – přípravek s výtažky ze zelených rostlin, které čistí organismus a zásobují ho energií.
  • Keratin – výjimečně účinný tekutý keratin pro silné, zdravé vlasy, nehty a kůži. Redukuje vypadávání vlasů a podporuje jejich růst.
  • Kolagen – esence mládí s kolagenem pro hladkou, pružnou kůži, zdravé, silné vlasy a nehty a v neposlední řadě silné klouby.
  • Aloe vera – aloe vera má na tělo řadu pozitivních účinků od harmonizace trávení po podporu hojení. Více si můžete přečíst v našem článku o působení aloe vera na lidský organismus.
  • Zdravá krev – unikátní směs pro zdravou krev a celý oběhový systém. Pomáhá tělo očistit od toxinů a podporuje odolnost a regeneraci organismu.
  • Den a noc – sada dvou přírodních doplňků stravy speciálně navržených podle biorytmu našeho organismu a jeho rozdílných potřeb během náročných denních aktivit i během spánku. Tento jedinečný přípravek byl vyvinut na základě objevu cirkadiánního rytmu našeho organismu, za něž získali američtí vědci Nobelovu cenu.

DuoLife výživové doplňky stravy

Nejsou to ale pouze tekuté doplňky stravy, které Duolife nabízí. Pod jejich značkou najdete řadu dalších přípravků ve formě tablet pro rozmanité potřeby organismu nebo také přírodní kosmetiku.

Objevte všechny produkty značky Duolife a podpořte své zdraví čistě přírodní cestou.

Pokud si produkty DuoLife oblíbíte, můžete se registrovat jako partner firmy DuoLife. Budete tak moct nakupovat za partnerské ceny a při nákupu za 500 Kč měsíčně získáte také produkt zdarma (Moje krev a Sada den a noc). V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.