DuoLife ProImmuno - nová dimenze imunity

DuoLife Medical Formula ProImmuno® je přípravek vyrobený z pečlivě vybraných přírodních složek v optimálním poměru. Obsah zdraví prospěšných látek je přesně definován a zaručen. Jejich vysoká a klinicky prokázaná biologická dostupnost zajišťuje správné vstřebávání, čímž umožňuje podporu imunitního systému, oběhové soustavy a respiračního ústrojí – obzvlášť v případě virových infekcí totiž průběh onemocnění závisí do značné míry na jejich stavu.

Působení mnoha použitých surovin bylo potvrzeno řadou klinických studií. Podle vědeckých výzkumů mohou složky přípravku DuoLife Medical Formula ProImmuno® přímo přispívat k podpoře organizmu v boji proti bakteriálním a virovým infekcím. Mohou také podporovat tělo v boji proti zánětům doprovázejícím infekce.

Duolife ProImmuno 60 kapslí

Klíčové vlastnosti:

  • Pomáhá organizmu v boji proti virovým infekcím a záněty

Složky výrobku podporují imunitní systém a respirační ústrojí, pomáhají tělu bojovat s infekcemi typickými pro období podzim-zima-jaro jako např. chřipka nebo jiné virové infekce. Pomáhají chránit organizmus v případě snížené imunity, zejména v sezóně příznivé pro vznik infekcí.

  • Vysoká klinicky prokázaná biologická dostupnost složek

Mnoho výrobců volí složení výrobku pouze z hlediska množství aktivních látek. Ve společnosti DuoLife je stejný význam přikládán míře jejich vstřebatelnosti. Pouze vysoká biologická dostupnost zaručuje účinnost a prospěšnost pro zdraví.

  • Vysoký obsah potenciálních inhibitorů virových proteáz

Podle vědeckých pozorování inhibitory virových proteáz mohou pomoci organismu v boji proti virovým infekcím, včetně koronaviru.

  • Inovativní kombinace standardizovaných fytonutrientů

Standardizace surovin zaručuje, že v každé dávce přípravku naleznete stejnou dávku účinných látek.

  • Mnohostranné působení

Vedle přímého účinku mají složky také další zdraví prospěšné vlastnosti, zejména pak antioxidační účinky, které pomáhají snižovat oxidační stres a udržovat optimální činnost imunitního systému, srdce, cév a mozku. Tělo se sníženou imunitou zatížené dalšími chronickými nemocemi je vystaveno většímu nebezpečí vážného průběhu infekcí, zejména těch virových.

  • Jasný původ složek a jejich fungování potvrzené testy

Původ surovin má významný vliv na jejich kvalitu. Společnost DuoLife dohlíží na to, aby suroviny pocházely z nejcennějších odrůd a regionů a jejich účinek byl potvrzen nejnovějšími vědeckými výzkumy.

  • Synergický účinek

Synergický účinek znamená vzájemné doplňování účinků živin, které jim pomáhá v maximálním množství proniknout do buněk organismu a zároveň posiluje jejich individuální působení. Snaha vyloučit antagonisty, které blokují absorpci aktivních složek, umožňuje biologickou dostupnost dále zvýšit. Současné použití obou principů umožňuje zvýšit vstřebatelnost a optimalizovat účinek přípravku.

  • Patentované složky
Bohaté a jedinečné složky obsažené v inovativních přípravcích, které jsou chráněny ochrannou známkou ®, jsou výrobním tajemstvím společnosti DuoLife.
  • Přírodní fytonutrienty

Všechny použité složky jsou 100% přírodní. Výrobek DuoLife Medical Formula ProImmuno® neobsahuje žádná umělá barviva ani konzervační látky. Firma říká hlasité „ne!“ také GMO.

  • 100% bezpečnost

Složky obsažené v našem výrobku jsou zcela bezpečné, certifikované a byly podrobeny řadě klinických testů.

  • „Ano“ pro vegetariány

Přípravek DuoLife Medical Formula ProImmuno® je ideální pro vegetariány.