Vrozená imunita

Vrozená imunita je pro naše zdraví mnohem důležitější než adaptivní imunita. Můžeme ji rozdělit na dvě formy obrany - buněčnou a hurmonální. Důležitými látkami jsou zde 1,3/1,6 betaglukany (odvozené od pekařského droždí) a kyanogen z brokolice nebo extrakt jablečných semen, které podporují buněčnou i humorální složku.

Vrozená imunita - vypořádání s infekcí

Pokud se do těla dostane škodlivý mikroorganizmus a bezprostřední odpověď na infekci nestačí k vypořádání se s hrozbou, patogen může přežít. Tělo se poté přepne na chronickou odpověď vůči zánětu, která zvýší pravděpodobnost progresivního porušování tkání, což vede k degenerativním chorobám. To je důvodem, proč špatná ústní hygiena a následný chronický zánět dásní souvisí s chorobami srdce. Je tedy důležité zajistit, aby rychlá imunitní odpověď efektivně a plně zničila infekci. Nejefektivnější a přírodní cesta ke zlepšení imunity je užívání 1,3/1,6 betaglukanů. Jedná se o polysacharidy odvozené z droždí, u nichž bylo ověřeno zlepšení efektivity imunitního systému proti bakteriím a virům.

Ucelený souhrn látek působících protizánětlivě pomůže bránit se chronickému zánětu. Doplněk stravy obsahující 1,3/1,6 betaglukan a kyanogen zlepšuje rychlou odpověď imunitního systému.

Na našem e-shopu můžete zakoupit Zinzino Xtend obsahující betaglukan a kyanogen a doporučujeme začít pravidelně užívat kvalitní rybí olej (zdroj omega 3 mastné kyseliny) koncept Balance Oil.

Vrozená imunita