Tekutý kolagen pro krásu i zdraví

Na trhu najdeme mnoho přípravků s obsahem kolagenu. Ideální denní dávka kolagenu je 4 000 mg. V tomto množství je nejlépe absorbován tělem a poskytuje rychlé výsledky ve formě pevné pokožky, vyhlazených vrásek a zmírněných problémů s klouby.

Tekutá forma kolagenu - v čem je výhodná

Tekutá forma kolagenu je pro naše tělo nejsnáze vstřebatelná. Studie prokázaly, že rychle aktivuje fibroblasty, které produkují potřebné množství bílkovin k udržení mladistvého vzhledu pokožky, zdravých kloubů, krásných vlasů a nehtů. Kolagen lze jednoduše přidat do nápojů a různých druhů koktejlů.

2_4

Účinky kolagenu

Kolagen zvyšuje množství tkáně v těle již po 6 až 12 hodinách od jeho užití. Pravidelné pití tekutého kolagenu vám umožní efektivně eliminovat první známky stárnutí. Vrásky jsou mělčí, pokožka získává mladistvou zdravou zář. Výhody tekutého kolagenu jsou ale patrné nejen v boji proti známkám stárnutí.

Většina lidí vnímá kolagen jako součást „kosmetiky“. Kolagen má obrovský vliv na vzhled pokožky, ale nezapomeňte na jeho další vlastnosti. Kolagen pomáhá při léčbě nemocí, jako je revmatismus, bolesti zad a kloubů, a navíc účinně zmírňuje onemocnění související s menopauzou. Těhotné ženy mohou díky tekutému kolagenu snížit nevzhledné strie, které se objevují na pokožce v důsledku praskání kolagenových vláken.

Kde najdete tekutý kolagen?

Na trhu existuje mnoho produktů, které nabízejí kolagen v tekuté formě. DuoLife Collagen obsahuje i další složky, které zvyšují jeho absorpci. Těmito složkami jsou například acerola obsahující velkou dávku vitamínu C, přeslička, kopřiva, kyselina hyaluronová a další. Produkt je koncentrovaný a je poskytne vašemu tělu denní dávku kolagenu i dalších nezbytných látek a vitamínů.

Nabídnout vám můžeme i kolagen v sypké formě - prášku  SENZA Collagen 170g.

duolife-collagen-slozeni