Zlepšení spánku s náplastmi Silent Nights

Kvalitní spánek je pro naše tělo nesmírně důležitý. Spíme přibližně 8 hodin denně, 56 hodin týdně, 240 hodin měsíčně a 2920 hodin ročně. Jednu třetinu našeho života tedy prospíme. Není nic horšího, než špatně spát a dlouhé hodiny se pouze otáčet. Nedostatek kvalitního spánku má negativní vliv na naši psychickou pohodu a při dlouhodobé spánkové deprivaci také na naše celkové zdraví.

Jak na lepší spánek?

Pokud trpíte neklidným spánkem, může být uzdravení snazší, než si myslíte! Podle nové studie vědců z Nizozemska vám zlepšení ventilace v ložnici otevřením okna nebo vnitřních dveří může pomoci lépe spát. Výsledky studie ukázaly, že ložnice s lepší ventilací měly nižší hladinu oxidu uhličitého, což mělo za následek „lepší hloubku spánku, účinnost spánku a kratší dobu bdění“.

Důležitost spánku inspirovala firmu LifeWave k vývoji fototerapických náplastí Silent Nights, jednoho z nejpopulárnějších produktů Lifewave. Bez nutnosti užívání léků bylo klinicky prokázáno, že náplast Silent Nights prodlužuje délku spánku o 66 %.

Silent Nights náplast pro lepší spánek

Náplast Lifewave Silent Nights zlepšuje příjem kyslíku během spánku a zvyšuje vlastní produkci melatoninu v těle.

Melatonin je známý jako „spánkový hormon“, reguluje totiž denní a noční rytmus („cirkadiánní rytmus“) organismu. Signalizuje tělu, že je čas jít spát, a podporuje připravenost těla ke spánku. Nejvyšší koncentrace melatoninu je dosaženo v noci mezi druhou a čtvrtou hodinou, poté hladina melatoninu opět klesá. Světlo uvolňování melatoninu snižuje.

Co je dobré vědět: Vlastní produkce spánkového hormonu v těle s postupujícím věkem pomalu klesá - není tedy divu, že problémy se spánkem trpí zejména starší lidé.

Bylo klinicky prokázáno, že Lifewave Silent Nights zvyšuje dobu a kvalitu spánku o 66 % - bez užívání farmaceutických léků nebo pilulek.

Pokud máte dotazy, napište nám na email info@senzamedical.cz nebo zavolejte na +420 601 280 223, rádi Vám je zodpovíme.