Tuk na břiše

Velkou problematickou oblastí je tuk na břiše (abdominální tuk) . Může stát zdrojem zánětu a navíc na něj útočí makrofágy (bílé krvinky), které při tom produkují prozánětlivé látky.

Tuk na břiše

Z tohoto důvodu vyvinula švédská společnost Zinzino produkt Xtend. Obsahuje fytonutrienty a polyfenoly, které zastaví zánětlivou reakci v oblasti břicha. Jedná se například o několik druhů vitamínu E (tokoferony), karotenoidy (lykopen, lutein a zeaxantin) z rajčat a avokáda. účinnou a protizánětlivou složkou je antioxidant oleuropein (polyfenoly) obsažený v olivách.

Zánět v ústech

Zánět v ústech může vést k nepříjemným problémům. Některé toxiny se přes čichové centrum dostávají do mozku a proto se domníváme, že tyto záněty souvisí například s Parkinsonovou chorobou. Dlouho vědci hledali nástroj jak, proti tomuto typu zánětu bojovat. Nakonec našli látku v oceánu v jedné mořské řase. V některých zemích jako je Japonsko či Korea, se mořské řasy běžně konzumují. Tyto národy spojuje jeden společný rys a tím je kvalitní chrup.

Zánět v ústech

Zubní sklovina ochrana

Jedním ze známých a velmi užitečných mořských řas je Ascophyllum nodosum. Obsahuje specifické molekuly s názvem fukoidany, které se při konzumaci uvolňují do slin a do krve. Ze slin se uchytí na zuby a krčky, kde vytvoří ochranou vrstvu, aby se na nich bakterie neudržely. Tímto se omezí tvorba zubního plaku nebo kamene. Krvácení se zastavuje a stejně tak i zánět. Fukoidany jsou součástí produktu Xtend.

Produkt Zinzino Xtend 60 tablet si můžete zakoupit na našem webu. Doporučujeme užívat společně s Balance Oil, protože základem je zdravá buňka, která dokáže přijmout živiny v plné míře.