Vitamín K2 MK7 a vitamín D3

Vitamin K2 MK7, který obsahuje výrobek DuoLife, je původem výtažek z nattó. Nattó je původem z Japonska, kde byla tato rostlina využívána pro své mimořádné výživové hodnoty, zejména pro vysokou koncentraci vitaminu K2 v její vzácné formě MK7, jakož i enzymu nattokináza, jemuž Japonci připisují zvláštní význam. Tento výživový potenciál vznikl kvašením sojových bobů s využitím bakterií Bacillus subtilis. Aktivní struktura sóji se mění na formu s vysokou biodostupností výživových složek. Vitamin K přispívá ke správné srážlivosti krve a napomáhá k udržení zdravých kostí.

Vitamin D3, který je ve výrobku přítomen, pochází z lišejníků, a proto je vhodný pro vegany a vegetariány. Nejdostupnější vitamin D rostlinného původu je vitamin D2, v nevelkém množství přisvojovaný lidským organismem; vitamin D3 je zpravidla živočišného původu, který se získává obvykle z lanolínu - žluté mazlavé látky během čištění ovčí vlny. Hlavní biologická funkce vitaminu D spočívá v udržení příslušné hladiny vápníku a fosforu v krvi. Vitamin D pomáhá při přisvojování vápníku, který je nezbytný pro zachování silných, zdravých kostí a zubů. Tento vitamin hraje zcela zásadní roli při podpoře imunitního systému, jakož i fungování svalů a buněčného dělení.

Z naší nabídky Vám můžeme nabídnout jedinečný produkt DuoLife RegenOil 250ml, který kromě přírodních vitamínů K2 MK7 a D3, obsahuje i směs 13 rostlinných olejů.

Duolife Regenoil mastné kyseliny