Strie

Jak na strie

Strie se vytvářejí mimo jiné v důsledku rychlé změny tělesné hmotnosti. Kůže je napnutá, v důsledku čehož dojde k prasknutí kolagenových vláken, které tvoří síť buněk zodpovědných za hladkou pokožku. Kolagen je protein zodpovědný za pružnost naší pokožky. Nadměrný přírůstek na váze, těhotenství a intenzivní cvičení v tělocvičně jsou hlavními příčinami roztržení kolagenových vláken. Nezapomeňte nezdržovat péči, když si všimneme prvních změn struktury kůže. Při boji se striemi je nejdůležitější věcí prevence a rychlá akce. Uplynulý čas je rozhodujícím faktorem. Strie je porušením jednoty kolagenových vláken, v důsledku čehož se vytvářejí rány. Lidské tělo jedná s každou ranou stejným způsobem, což vede k jejímu zjizvení. Rány jsou fialové, růžové nebo červené.

Kolagen pro strie

Strie jsou roztrhaná kolagenová vlákna. Abychom tyto vady odstranili, musíme jim poskytnout možnost rychlé regenerace. Pomůže nám pouze pomoc tělu při výrobě vzácných bílkovin. Za prvé, kolagen dokonale reguluje pružnost pokožky, zlepšuje její pevnost a umožňuje pokožce volně se stahovat a odklánět se. Výsledky testů potvrzují, že pravidelným doplňováním kolagenu můžeme účinně působit na strie.Kolagen dodávaný orálně v tekuté formě je velmi rychle absorbován trávicím traktem a absorbován tělem. Ke zvýšení kolagenových vláken dochází během 6 až 12 hodin po požití.

Profylaktický příjem tekutého kolagenu účinně odstraňuje vnější známky stárnutí a omlazuje buňky všech orgánů. Boj proti striím nesmí být opožděn, protože bledící stričky jsou již jizvy, jejichž úplné odstranění je možné pouze se zásahem plastického chirurga. Kolagen pomáhá při každodenním použití nejen pro strie. Řeší také problém zavěšení břišní kůže, zpevnění prsou, stehen a hýždí. Působí také na jizvy po akné, popáleniny, jizvy a další

Kolagen pro strie - recenze

V současné době existuje na trhu mnoho produktů, které sami inzerují jako užitečné při odstraňování strií a kožních problémů. Nejúčinnější je však zvýšení dávky kolagenu v těle. Ženy, které během těhotenství používaly kolagen, si všimly lepšího stavu kůže nejen na břiše, stehnech nebo hýždích, ale také pozorovaly zlepšení stavu kůže, vlasů a nehtů.

Je velmi důležité, aby přípravek, který používáme, pocházel z rybích kůží, protože mořský kolagen je pro člověka nejvhodnější. Na trhu je mnoho napínacích gelů a krémů, často vysoké kvality - ale poskytují pouze hydrataci pokožky a nejsou schopny opravit zlomená kolagenová vlákna. Aby bylo možné účinně bojovat proti tvorbě jizev, stojí za to použít kolagen pro strie zevnitř.

Za povšimnutí stojí pití kolagenu DuoLife Collagen 750ml, který obsahuje přírodní složení - jeho pravidelné používání má příznivý vliv na strie.

duolife-collagen-certifikaty