Jak posílit imunitu organismu s využitím přípravků DuoLife

Posílení imunitního systému organismu znamená zajištění jeho nejúčinnější, přirozené obrany. Můžeme takto předcházet infekcím, ale také bojovat s těmi, které se už v našem organismu rozvíjejí. Účinný a dobře fungující imunitní systém tvoří neprodyšnou bariéru, která zabraňuje působení nepříznivých vnějších činitelů do těla (jako je pronikání bakterií, virů, plísní) a je schopný vytvořit si protilátky a imunologickou paměť, což chrání před příští infekcí.

Posílení imunity Vita C

Každý den jsme však vystaveni možnému působení takových činitelů, které mají škodlivý vliv na imunitní systém organismu. Patří mezi ně nadměrná fyzická a duševní aktivita, přepracování, stres, nesprávná dieta, věk a chronické nemoci. Zachovat si dobré zdraví však možné je! Musíme prostě udržovat správnou kondici a obranyschopnost organismu. První linie odpovídá za racionální způsob života a dobře vyváženou stravu. Pokud však k těmto aspektům přidáme správně vybrané doplňky stravy, pak dosáhneme mnohem lepších výsledků. Dodatečná dávka vitaminů, výživných složek a zdraví podporujících látek blahodárně působí na organismus a posiluje jeho obranyschopnost. Jenže jaké doplňky stravy zvolit?

Dospělí mohou využít podporu imunologického systému přípravky:

DuoLife Vita C přírodní vitamin C v kapalné formě obsahující nejen kyselinu L-askorbovou, ale i jeho cenné přírodní „biologické pozadí” (mj. bioflavonoidy, karotenoidy, rostlinné enzymy, zinek, hořčík, vitaminy B2 a B6). V takovéto formě, ve svém přírodním komplexním okolí, se vitamin C lépe vstřebává a je efektivnější. DuoLife Vita C navíc působí v mnoha směrech, tím spíše je tedy vhodný jako přípravek k udržení organismu v dobré kondici.

DuoLife Medical Formula ProSelect® obsahuje výtažky z rostlin a hub se širokou účinností, podporuje obranyschopnost těla a činnost srdce, cév a jater a způsobuje mladý vzhled kůže. Bohatství antioxidačních polyfenolů a imunostimulačních polysacharidů napomáhá k udržení optimálního stavu organismu a pomáhá chránit jej chránit jak před akutními virovými infekcemi, tak chronickými civilizačními onemocněními, jako je diabetes, vysoký krevní tlak a nádory.

DuoLife Medical Formula BorelissPro® kompozice složek s vysokým účinkem. Podporuje nejen imunitu organismu, ale rovněž činnost srdce, umožňuje dosáhnout správnou hladinu cholesterolu, správnou funkci kloubů a kostí a mladý vzhled kůže. Pomáhá při prevenci a přičiňuje se ke snazšímu průběhu infekčních chorob, včetně virových, plísňových a bakteriálních onemocnění (i boreliózy). Tento přípravek dodává organismu cenné antioxidanty, obsažené v rostlinných výtažcích a napomáhá lepší kondici a udržení vysoké obranyschopnosti.

Pro děti je vhodný:

DuoLife SunVital® Natural Kids Formula 100% přírodní doplněk stravy určený dětem od 6 let. Je připraven na bázi přírodních vitaminů, minerálů a antioxidantů z rostlinných surovin, s dodatkem organického zinku a napomáhá ke správné činnosti imunitního systému, dýchacích cest a dodává tělu mladý vzhled. Standardizované rostlinné složky nejvyšší kvality a vyhrazená formule z ekologických kvasnic podporují mobilizaci imunitního mechanismu a brání zároveň průběhu infekce i v době vysokého nebezpečí onemocnění.