Jak zlepšit zrak | Alagenex OCUBENE

Pokud chcete mít zdravé oči, detoxikujte játra.

Návštěvnost očních ambulancí se každoročně zvyšuje. Může za to nesprávná výživa a péče o oči, jakož i neustálé používání počítačů, monitorů, televizi a smartphonů. Naše oči spotřebují až 25% vitamínů a minerálů, které přijímá naše tělo. Proto je důležité poskytnout jim potřebnou výživu na to, aby mohli správně fungovat. Pokud se o oči budete správně starat, odvděčí se vám dobrou kondicí do vysokého věku. Péče o oči / zrak znamená zejména výživu zrakového nervu a udržování nitroočního tlaku pod 20 Torr.

Alagenex OCUBENE

Už starověký Sumerové věděli, že nesprávné fungování očí je spojeno s problémy jater a naopak. Játra a oči jsou totiž párové orgány. Proto pokud chcete mít oči zdravé, kromě výživy pro oči nesmíme zapomínat ani na játra. To nás vedlo k přípravě jedinečného výživového doplňku, kterým se staráme o své oči právě mechanismem pročištění a péče o játra. Už testovací série měla výjimečný úspěch. Za tento úspěch přípravek vděčí svému složení:

Lutein (Tagetes erecta) - studie ukázaly, že užívání luteinu má pozitivní vliv na onemocnění jako je makulární degenerace nebo šedý zákal. V našich produktech najdete pouze velmi kvalitní, krystalický Lutein (Tagetes erecta).

Zinek - přispívá k udržení dobrého zraku. V našich produktech najdete pouze velmi kvalitní, krystalický Lutein (Tagetes erecta).

Lycium barbarum - známe pod názvem goji. Plody mají dlouhodobé zastoupení v tradiční čínské medicíně. Obsahují silné antioxidanty a pomáhají zabraňovat stárnutí buněk. Z nedávných zjištění lze zmínit, že plody zvyšují fagocytózu, zlepšují tvorbu krve a podporují léčbu zvýšené hladiny cholesterolu.

Schizandra čínská (Schisandra chinensis) a Kurkuma dlouhá (Curcuma longa) - zlepšují jater. Schizandra pomáhá při normálním trávení a funkci játrech, při přečištění jater. Kurkuma má zase na starosti normální činnost jater a činnost jaterních lipidů. Kontrola zánětlivých procesů a normální činnost kardiovaskulárního systému a funkce dýchacího systému je už jen plusem těchto extraktů.

Skupina Ženšen - Ženšen pravý (Panax ginseng), Sibiřský ženšen (sibiřský ginseng) a Americký ženšen (Panax quinquefolius) je doplněna o extrakt z Ostropestřce mariánského (Silybum marianum), Amalaki (emblica officinalis) a šafránu setého (Crocus sativus). První z jmenovaných ženšen má za úkol udržet náš organismus bdělý. Udržuje normální hladinu glukózy v krvi, podporuje paměť a zlepšuje kognitivní funkce. Sibiřský ženšen podporuje přirozenou obranyschopnost, krevní oběh ale i naši duševní výkonnost. Americký ženšen má imunomodulační účinky a ochranné účinky pro naši játra. Petrec mariánský je díky obsahu sylimarínu vhodný při regeneraci jater, při hepatitidě a cirhóze jater. Šafrán potencuje kvalitu duševního zdraví a pozitivní nálady - relaxace. Amalaki kvůli vysokému obsahu vitaminu C má vliv na imunitní systém.

Hořčík, Niacin (kyselina nikotinová), Selen a Kyselina listová - hořčík hraje důležitou roli při dělení buněk a přispívá ke správnému fungování nervového systému. Niacin snižuje únavu a vyčerpání. Je důležitým prvkem pro správnou látkovou přeměnu a nervový systém. Aby správně fungovala i štítná žláza, je obsažen právě Selen. Ten přispívá ke správné spermatogenezi, ale také k udržení zdravých vlasů a nehtů. Vitamín B9 nebo kyselina listová, je důležitý nejen pro tvorbu krve, ale i při tvorbě a opravě DNA, či dělbě buněk. Udržuje mozek v dobré kondici, brání depresi a ve vyšším věku snižuje riziko poškození sluchu.

OCUBENE respektuje potřeby a specifika organismu a složením je proto přizpůsobeno tak, abychom díky němu získali komplexní výživu pro oči a játra.

Na výživu očí je třeba myslet již v mládí jako na prevenci různých nemocí přicházejících s věkem. Pokud odložíte mobil a vypnutím počítače vaše oči vám poděkují. Starejme se o nich, vždyť jsou možná i nejdůležitějším z našich smyslů.

Produkt po registraci můžete zakoupit přímo u výrobce firmy ALAGENEX, cena je 78€ (dvouměsíční dávka).

Odkaz na bezplatnou registraci do eshop ALAGENEX: registrační formulář

Hlavní výhody registrace jsou:

  • možnost zakoupení exkluzivních produktů s ověřenými účinky
  • zakoupení vstupenek na Alagenex Akademie
  • informování o speciální akcích firmy emailem
  • bezplatnou osobní stránku
  • propartnerský přístup ze strany společnos