Zinzino Viva zcela přírodní nootropický doplněk stravy

Zinzino Viva+ je zcela přírodní výživový doplněk, který byl vyvinut pro úlevu od stresu, zlepšení nálady a posílení pocitu životní pohody. Podporuje zdravou funkci nervového systému a mozku, přispívá ke snížení únavy a vyčerpání.

Viva zcela přírodní nootropický doplněk stravy

Viva+ je kombinací extraktu affron®, standardizovaného a patentovaného výtažku z pestíků čistého šafránu (Crocus sativus L) prvotřídní kvality ze Španělska, komplexu vitamínů B z pohanky, hořčíku z mořské vody, jódu a vitamínu C z aceroly. Veškeré složky tohoto doplňku přispívají k vašemu všeobecnému pocitu pohody a společně vytvářejí nenápadné, ale přesto vlivné spojenectví.

DOKONALE PŘÍRODNÍ SLOŽKY

  • Extrakt z pestíků španělského šafránu
  • Vitamín C pocházející z bobulí aceroly
  • Vitamíny B získávané z pohanky
  • Hořčík pocházející z mořské vody
  • Pomocné látky získávané z rýže a rostlinného oleje

MOZEK A NÁLADA

Chemie mozku je velmi složitá, její optimální fungování závisí na mnoha živinách a je citlivá na metabolickou nerovnováhu. Pokud k takové nerovnováze dojde, může se objevit mnoho příznaků. Neurony vzájemně komunikují pomocí celé řady chemických „poslů“ zvaných neurotransmitery; a tuto komunikaci – stejně jako růst a přetrvání samotného neuronu – modulují lokálně působící proteiny, jako je mozkový neurotrofický faktor (BDNF). Byly pozorovány změny hladin a absorpce neurotransmiterů v podmínkách stresu a změn nálady, což vedlo k vývoji léků manipulujících hladiny neurotransmiterů. Skutečnost, že tyto léky pomalu zabírají a jsou relativně neúčinné, vedla k výzkumu v dalších směrech, a nedávno bylo zjištěno, že změny v BDNF a souvisejících faktorech mohou být velmi důležité. Ukázalo se, že bioaktivní látky v šafránu posilují neurotransmitery i BDNF.

NORMÁLNÍ KOGNITIVNÍ A NERVOVÁ FUNKCE

Náš nervový systém se skládá ze dvou hlavních částí: z centrální a periferní nervové soustavy. Oba tyto systémy se zapojují do přenosu signálů mezi mozkem a zbytkem těla, čímž nám umožňují normálně dýchat, vidět, myslet a pohybovat se. Doplněk Viva+ obsahuje vitamín C, jód a hořčík, které přispívají k normální funkci nervové soustavy. Vitamín C rovněž podporuje normální kognitivní funkce.

ZLEPŠENÍ PSYCHICKÉ POHOTOVOSTI

Strava, ve které dlouhodobě chybí důležité výživné látky, může narušit jak duševní, tak fyziologické funkce našeho těla. Může ovlivnit náš spánek, naši paměť i schopnost soustředění. Přípravek Viva+ obsahuje vitamín C a hořčík, které pomáhají omezovat pocity únavy a vyčerpání a přispívají k normální psychické činnosti, takže můžete žít naplno a cítit se co nejlépe.

ŠAFRÁN

Šafrán je jedním z nejdražších koření na světě. Šafrán se pěstuje v mnoha částech světa a protože sklizeň a zpracování se provádí ručně, ve většině případů musí být před dalším zpracováním ošetřen teplem či zářením z důvodu přítomnosti různých mikroorganismů včetně patogenů, jako je E. coli. Tyto postupy sice omezují
mikrobiální kontaminaci, ale také snižují množství bioaktivních složek, a tím i kvalitu produktu. Španělský šafrán je jiný! Španělský šafrán se také sbírá ručně, ale díky zvláštní metodě pěstování a sklízení netrpí na problémy způsobené mikroorganismy, a nevyžaduje proto ošetření zářením. To znamená, že v šafránu zůstanou přítomny veškeré bioaktivní látky, a extrahovaná množství jsou vyšší.

AFFRON®, ŠAFRÁNOVÝ EXTRAKT NOVÉ GENERACE

affron® je extrahován z pestíků španělského šafránu za využití technicky vyspělého výrobního postupu, který zajišťuje širší profil bioaktivních složek. Během tohoto procesu je extrakt standardizován tak, aby obsahoval minimálně 3,5 % bioaktivní složky Lepticrosalides®* spolu s velkým množstvím následujících dvou hlavních aktivních látek: safranalu (0,03–1 %) a krocinů (3,48–8,0 %); právě tento vysoký obsah odlišuje affron® a jeho účinky od všech ostatních šafránových extraktů na trhu.

*standardizováno pomocí kapalinové chromatografie s vysokým výkonem (HPLC), tedy postupem umožňujícím identifikaci a kvantitativní určení každé z bioaktivních látek. affron® je certifikován pro 100% DNA Crocus sativus L.

Jedinečný produkt Zinzino Viva+ si můžete zakoupit na našem eshopu: Zinzino Viva+ 60 tablet