Proč je kolagen pro naše tělo důležitý

Kolagen - základní stavební blok pojivové tkáně

Kolagen je základ pojivové tkáně. Jako hlavní protein spolu s elastinem a kyselinou hyaluronovou je zodpovědný za hydrataci naší pokožky, elasticitu a napětí. S věkem však kůže uvolňuje a ztrácí pružnost a klouby a páteř jsou náchylnější k poškození. To je způsobeno tím, že naše kůže po 26 letech věku produkuje stále méně kolagenu. Později, v důsledku přirozeného životního stylu, nemocí a vysoké fyzické aktivity, je kolagen zničen. Kolagen je oblíbenou ingrediencí v kosmetických prostředcích. Kolagen se díky svým vlastnostem velmi často nachází v kosmetice určené pro péči o tělo a v krémech proti vráskám. Má silné zvlhčovací a zvedací vlastnosti, proto je velmi oblíbený u žen.

Pití kolagenu - vnitřní "rekonstrukce" kůže

V současné době je kolagen dostupný v mnoha podobách a je opravdu populární. Výsledky testu však potvrzují, že pití kolagenu má nejúčinnější formu účinku. Systematický příjem zevnitř obnovuje kolagenová vlákna a pomáhá zpomalit proces stárnutí naší pokožky. Tekutý kolagen je velmi dobře absorbován lidským tělem, což podporuje správné doplnění. Již mezi 6 a 12 hodinami po konzumaci se množství kolagenu v těle výrazně zvyšuje. Je však důležité zahájit doplnění nedostatku kolagenu co nejdříve. Ve velmi krátkém období může přinést uspokojivé výsledky.

Kolagenová terapie pro mladiství vzhled

DuoLife Collagen 750ml je přírodní doplněk stravy v tekuté formě. Má zkrášlovací a zdraví podporující vlastnosti. Pravidelné používání vám umožní užívat si hladkou, zvlhčenou a zářivou pleť obličeje bez známek stárnutí. Sníží vypadávání vlasů a zlepší stav vašich nehtů. Kůže na těle bude pevnější a strie a celulitida budou méně viditelné. To však není všechno. Navíc užívání kolagenu, který je přírodním stavebním materiálem pro kosti, způsobuje, že revmatická bolest kloubů nebo páteře bude každý den méně obtěžující.

DuoLife Collagen je obohacený antioxidačním přípravkem umožňuje pokožce zůstat pevnou a pružnou, chrání ji před časným stárnutím a pomáhá udržovat zdravé vlasy a nehty. Přírodní kolagen zajišťuje optimální fungování kloubní chrupavky a kostí. Je to skvělé řešení pro lidi, kteří chtějí zůstat zdraví a vypadat mladě.

Vyzkoušejte DuoLife Collagen 750ml, objednat si ho můžete na našem eshopu.

DuoLife Collagen