Fototerapie – náplasti LifeWave, podpora organizmu za pomocí světla

Firma LifeWave vyvinula svou vlastní formu fototerapie s mnoha prokázanými pozitivními účinky na lidské zdraví. Jedná se o patentovanou technologii, která je oficiálně uznaná ve všech státech Evropské Unie. Dosud bylo ukončených 70 klinických studií.

Lifewave X39 náplast

Že lidské tělo vytváří energii, která v něm proudí a vystupuje také do prostoru kolem fyzického těla, zjistili už před čtyřmi tisíci lety v Číně, kde vznikla akupunktura. Tato léčebná metoda pracuje s těmito energiemi pomocí vpichování jehel do akupunkturních bodů a tím upravuje proudění tělesné energie. Tibeťané a Číňané poznali, že pokud dojde k porušení proudění energie, vznikne zdravotní problém. Toto elektromagnetické pole lidského těla je v alternativní medicíně a léčitelství nazývané aurou.

V Evropě a ve Spojených státech probíhá biofyzikální výzkum, který prokazuje, že buňky v těle spolu komunikují pomocí fotonů světla přes tzv. fotobiomodulátory. To znamená, že světlo je komunikačním prostředkem mezi buňkami. Zakladatelem této myšlenky je biofyzik Fritz Albert Popp.

To nám potvrzují i ​​všeobecně známé jevy:

  • Pokud jdeme na slunce, určitá frekvence světla způsobí, že naše tělo začne produkovat vitamín D.
  • Dalším příkladem je opalování, kdy určitá frekvence světla (UV záření) spustí v našem těle tvorbu melaninu, způsobujícího zhnědnutí pokožky.

Zakladatel firmy LifeWave a také vědec David Schmidt se již více než 10 let zabývá zkoumáním tohoto jevu, který se nazývá fotobiomodulace. Buňky přes buněčnou membránu přijímají světelné signály a přeměňují je v určitý typ chování.

Na LifeWave náplastech jsou tělu vlastní látky (aminokyseliny, specifické cukry a kyslík ve vodném roztoku), které jsou nositelem specifické vlnové délky světla a ta spustí reakci těla na tuto vlnovou délku. Tyto látky nevstupují do těla, pouze ovlivňují elektro-magnetické pole kolem těla a upravují vlny pulzního pole tak, aby přenášely do těla potřebné informace.

Lidské tělo je na základě takto modulovaných informací ovlivňujících jeho biopole schopné odhalit volné radikály poškozující buňky a poslat na toto antioxidanty, aby je zastavily.

Už dávno víme, že světlo může pomáhat. Používáme infračervené i UV paprsky a používáme magnetoterapii k léčení různých lokálních zdravotních problémů. Tyto metody se používají lokálně, ale technologie LifeWave pracuje s celým energetickým systémem našeho těla tak, že odstraňuje energetické bloky, které jsou příčinou zdravotních problémů. Dá se říci, že toto je energetická léčba v pravém slova smyslu.

Zaregistrujte se jako partner Lifewave a nakupujte za zvýhodněné zákaznické ceny. Pokud potřebujete pomoc s registrací, neváhejte nás kontaktovat.

Potřebujete poradit, kam náplast nalepit? Napište doktorce RNDr. Márii Kropáčkové (zdravesrdce@centrum.cz).