Revoluční náplast X39 na podporu tvorby kmenových buněk

Aktivujte své kmenové buňky. Jak stárneme, tak naše kmenové buňky ztrácejí schopnost léčit naše tělo. Představte si, že bychom mohli aktivovat naše kmenové buňky a obnovit je do mladšího, zdravějšího stavu. Tento proces by byl zcela neinvazivní, bezpečný a nákladově efektivní.

Během posledních 10 let David Schmidt a výzkumný tým v LifeWave v San Diegu v Kalifornii, zkoumali nové metody dramatického zrychlení způsobu, jakým se lidské tělo po zranění uzdravuje. Objevy a vynálezy vytvořené Davidem a jeho týmem vedly k více než 70 globálním patentům v oblasti regenerativní vědy. Některé z těchto vynálezů jsou tak průkopnické, že v počátečních pokusech s plochými červy (model biologických kmenových buněk), vykazují fenomenální 90% zlepšení rychlosti hojení ran. Pozdější studie se zvířaty a lidmi ukázaly, že pokud by se zvýšila aktivita kmenových buněk, zvířata i lidé by se mohli hojit mnohem rychleji, ve srovnání s neprováděním žádné terapie.

Vlastnosti

  • rychlé snížení bolesti a zánětu
  • hlubší spánek
  • vyšší hladina energie
  • lepší sportovní výkon
  • rychlá regenerace po sportu
  • redukce vrásek
  • rychlé hojení ran
  • anti - aging

Jak stárneme, kmenové buňky v našem těle se stávají méně a méně efektivní. Než dosáhneme věku 60 let, kmenové buňky v našem těle vykazují velmi malou aktivitu, stávají se pomalejšími a uvolňují méně růstových faktorů, které jsou potřebné k opravě našeho těla. To je důvod, proč starší lidé mají tak těžkou léčbu zranění.

Většina společností, které pracují v oblasti medicíny kmenových buněk, používají injekce kmenových buněk od mladšího dárce staršímu příjemci. I když je tato metoda velmi slibná, problém je v tom, že je potenciálně nebezpečná (nekontrolované dělení buněk), nákladná (přesahující 10 000 $ na jedno ošetření) a není legální (většina zemí neschválila terapii kmenovými buňkami). Ale co kdyby existoval způsob, jak „resetovat“ naše vlastní kmenové buňky a přimět je, aby začaly jednat jako mladší, zdravější buňky? To by bylo neuvěřitelně bezpečné, efektivní a mimořádně levné.

Za tímto účelem vznikla jedinečná náplast Lifewave X39, balení (30ks) jedinečných náplasti si je můžete zakoupit na našem webu.

Náplast Lifewave X39

Měli byste zájem o produkty Lifewave. Napište nám na email info@senzamedical.cz nebo zavolejte na +420 777 777 240 rádi Vám zodpovíme veškeré Vaše dotazy.