Použití náplastí Lifewave X39

Náplasti LifeWave X39 má široké využití, včetně podpory hojení ran, rychlé úlevy od bolesti, více energie a lepšího spánku - není nic jednodušího než si náplast vyzkoušet. Náplast X39 začíná účinkovat ihned po nalepení.

Podporuje hojení ran

  • některé z našich nejdramatičtějších svědectví o náplasti X39 byly v oblasti hojení ran. Hojení ran je samozřejmě přirozený proces a vyžaduje přítomnost kmenových buněk. Jak stárneme, naše kmenové buňky, budou méně účinné. Nyní s X39 můžete aktivovat vlastní kmenové buňky a poskytnout podporu přirozenému procesu hojení.

X39  vliv na cévní věk

  • klinický výzkum ukazuje, že po použití X39 po dobu 6 týdnů se cévní systém chová, jako by byl o 2 měsíce mladší!

Rychlá úleva od bolesti

  • uživatelé náplasti X39, mohou zaznamenat dramatické snížení bolesti. Ve skutečnosti většina lidí pociťuje snížení pocitu bolesti a zánětu během několika minut po aplikaci.

Větší energie

  • klinické studie prováděné LifeWave ukazují, že náplast X39 zlepšila energetické hladiny člověka. Výsledky ve srovnání s výchozím stavem ukazují zlepšení celkové energie těla, rovnováhy orgánů a distribuce energie symetrie L / R.

X39 zlepšení energie

  • klinický výzkum ukazuje, že čím déle používáte X39, tím více výhod získáte. Studie provedená s použitím technologie Bio-Well ukazuje, že lidé, kteří používají X39 po dobu 6 týdnů, mají téměř dvojnásobná zlepšení energie ve srovnání s použitím X39 po dobu 3 týdnů.

Zlepšení spánku

  • klinické studie prováděné LifeWave ukazují, že náplast X39 zlepšuje kvalitu spánku změnou hladin GABA, důležitého neurotransmiteru v mozku. Výhodou je přirozené zlepšení kvality a délky spánku.

Zlepšený vzhled kůže

  • chtěli byste se nejen cítit mladší, ale také vypadat mladší? Nyní můžete s náplastí X39. Důležitou součástí aktivace kmenových buněk je zvýšení produkce kolagenu. Výsledkem je, že jen několik týdnů po aplikaci náplasti X39 se u vaší pokožky začne výrazně snižovat výskyt linií a vrásek.

Anti-aging

  • počáteční klinická práce, kterou provedla Dr. Loren Pickart, ukázala, že když je GHK-Cu v těle zvýšená, můžeme vidět, že se buňky začnou chovat jako mladší, zdravější buňky. V podstatě pomáhá obnovit naše buňky do mladšího stavu.

Rychlejší regenerace po cvičení

  • uživatelé náplasti X39 hlásí významná zlepšení sportovního výkonu a regenerace. Příčinou je, že kmenové buňky jsou určeny k opravě poškozených buněk

Snížení vzhledu jizev

  • mnoho uživatelů X39 hlásí, že po několika týdnech používání produktu si všimnou snížení výskytu jizev. Toto je dobře známý proces při zvyšování peptidu mědi známý jako remodelace.

Měli byste zájem o produkty Lifewave. Napište nám na email info@senzamedical.cz nebo zavolejte na +420 601 280 223 rádi Vám zodpovíme veškeré Vaše dotazy.