Lyofilizace
Lyofilizace, známá také jako sušení mrazem , je proces, během něhož je voda v produktu "vysušena" za extrémně nízkých teplot a tlaku. Voda přechází z pevného skupenství přímo do plynného (páry). Potraviny sušené tímto způsobem si udržují chuť, barvu a tvar a současně se zbavují téměř veškeré vody. Díky tomuto procesu se dosahuje sypkého stavu s minimem vody.
Hlavní výhody lyofilizace jsou:
- zachování vitamínů, minerálů, nutriční hodnot
- při správném skladování vydrží i roky
Podpořte zdraví svých kostí, srdečního systému a imunity s lipozomálním doplňkem stravy D3K2 +...
Kravské kolostrum bohaté především na proteiny a řadu vitamínů a minerálů.
Podpořte své trávení pomocí přírodních probiotik. Senza Lyovis je vyrobený z čisté slovenské...
Vysoce vstřebatelný lipozomální vitamín C s vitamínem E podpoří vaši obranyschopnost, funkce...
Objevte sílu kombinace vitamínu C a E ve výhodném balení. Vitamín C podpoří vaši obranyschopnost,...