Lyofilizace

Lyofilizace, známá také jako sušení mrazem , je proces, během něhož je voda v produktu "vysušena" za extrémně nízkých teplot a tlaku. Voda přechází z pevného skupenství přímo do plynného (páry). Potraviny sušené tímto způsobem si udržují chuť, barvu a tvar a současně se zbavují téměř veškeré vody. Díky tomuto procesu se dosahuje sypkého stavu s minimem vody.

Hlavní výhody lyofilizace jsou:

  • zachování vitamínů, minerálů, nutriční hodnot
  • při správném skladování vydrží i roky
5 položek celkem

Cena

4701249
14701249

Značky

Aktivní složka

Forma

Technologie zpracování

Vymazat filtry

Položek k zobrazení: 5
Lipozomílní vitamín D3K2 + AE tobolky
Bonusový program Tip
499 Kč

Podpořte zdraví svých kostí, srdečního systému a imunity s lipozomálním doplňkem stravy D3K2 +...

71
SENZA colostrum
Bonusový program Tip
470 Kč

Kravské kolostrum bohaté především na proteiny a řadu vitamínů a minerálů.

53
Senza-lyovis-prirodni-probiotika
Tip Bonusový program
599 Kč

Podpořte své trávení pomocí přírodních probiotik. Senza Lyovis je vyrobený z čisté slovenské...

47
Lipozomální vitamín C v tobolkách
Tip Bonusový program
499 Kč

Vysoce vstřebatelný lipozomální vitamín C s vitamínem E podpoří vaši obranyschopnost, funkce...

69
Lipozomální vitamín C v tobolkách 2+1
Akce Bonusový program Tip
1 497 Kč –16 %
1 249 Kč

Objevte sílu kombinace vitamínu C a E ve výhodném balení. Vitamín C podpoří vaši obranyschopnost,...

72